Exmemoriam
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Exmemoriam - Harry Potter RPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Társalgó / Chat

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
SzerzőÜzenet
Cristopher B. McKeat
Mardekár hallgató
Mardekár hallgató
Cristopher B. McKeat

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2010. Feb. 05.

Társalgó / Chat - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó / Chat   Társalgó / Chat - Page 9 EmptySzomb. Feb. 20, 2010 7:44 pm

Heh érdekes... Abban egyetértek veletek, hogy Chloe gyenge kezű volt. De kérdem én, akkor miért kellet ilyen sok oldalt otthagyni. Véleményem szerint, voltak olyan emberek akik nagyon, nagyon rossz szemmel nézte amit Chloe csinál. Értem ezt az alatt, hogy volt Hannah. Aki elég drasztikus szavakkal magyarázta, hogy ezt nem csinálta jól meg azt. És ha ez fogadás lenne, az összes pénzemet arra tenném, hogy Hannah még mindig veletek játszik. Ezért mondtam, hogy sokan száltatok rá. Bár egy kivétel van. A vámpíros, vérfarkasos meg még volt ott sok minden. Szóval azon az oldalon, két-három gyerek ott élte ki szexuális vágyait. ( Most nem voltam benne, milyen gonosz vagyok. Megfosztlak titeket attól, hogy újra trollnak nevezettek. A francba... ) De ezzel nem csak én vagyok így. Csak én írtam nektek.
Trollkodás... Én úgy gondolom, hogy olyan sok "csúnya" dolgot csináltam. Igen beismerem, sokszor elvettem a sulykot. De erre van egy nagyon egyszerű megoldás. Nem kell az oldalra felnézni. Ha én ilyen szexmániás, perverz állat vagyok. Nem kell engem nézni gyerekek. Gondolom nem szorítanak kést a torkotokhoz. Ha meg igen, nagyon tudlak titeket sajnálni. De most már elértétek a célotokat. Chloe többet nem csinál oldalt. Szóval diadal ittasan ( Jah bocsánat nektek nem is annyira édes a győzelem... Mert ti csak segíteni akartatok. Bocsánat! ) menjetek utatokra. Én is találtam magamnak másik oldalt. Igen ott is fogok trollkodni, de csak azért, hogy örüljetek! Én csak azért jöttem ide vissza, hogy elmondjam a véleményemet az egészről. Szóval ennyi. Akár mit is találtok ki, hogy vissza írjatok, van igásság amit írtam. Sőt, lehetek a legnagyobb troll is a szemetekben, nem izgat. Pont négy kocka ( Mert azok vagytok gyerekek, sajnálom...) szava lesz nekem a legfőbb. Megsúgok nektek valamit... Nyugodtan fogok aludni, szépeket fogok álmodni, jókat fogok játszani.

Jah igen caps. Nem tudtátok volna felfogni amit mondok. Jah és a homokosság. Bacsáss meg te...lány. Hogy nem tudok rólad mindent. Esedezem, hogy bocsáss meg! Mert megint milyen gonosz voltam!!!!
Vissza az elejére Go down
Argus Frics

Argus Frics

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2010. Feb. 07.

Társalgó / Chat - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó / Chat   Társalgó / Chat - Page 9 EmptySzomb. Feb. 20, 2010 8:33 pm

Értelmetlen szóbirkózás amit művelsz , szálegyedül egy üres ringben . Kevés vagy mint aranyérben a karát . És még egy nuance : aki szexmániás , perverz állat , az nyisson online bordélyházat és tolja ott az iq titán postokat , mert azoknak közük sincs a Roxforthoz .
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
Griffendél hallgató
Griffendél hallgató
Ginny Weasley

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2010. Feb. 03.
Age : 31

Társalgó / Chat - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó / Chat   Társalgó / Chat - Page 9 EmptyVas. Feb. 21, 2010 12:59 am

Sirius!

Egyszer már leírtam, hogy én miért nem írtam, irok a játékba. Iskolába járok, tanulok, utazok, nyelvvizsgára készülök.Hajnal 5kor kellek (jobb esetben), este 11kor fekszek. Ennek ellenére minden nap min. 1 postot írtam, mert nem akartam,hogy ez jöjjön ki, hogy nem halad a játék, nem ír senki. Erre tessék. Pont ezt kapom.
Mióta elment Chloe, semmit nem tudok írni, mert nincs kinek. Beszélgessek magammal? Érdekes lesz...Ginny Weasley megbolondult. Vitrol kapna rajta az biztos. Razz
Vissza az elejére Go down
Alexander Jeffry Monroth
Professzor
Professzor
Alexander Jeffry Monroth

Hozzászólások száma : 29
Join date : 2010. Feb. 05.
Age : 33

Társalgó / Chat - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó / Chat   Társalgó / Chat - Page 9 EmptyVas. Feb. 21, 2010 3:31 am

Ginny!
A játékba az utolsó hozzászólás február 14-én érkezett... két napig rajtunk kívül egyetlen lélek sem jelentkezett be, legalábbis amíg fent voltam, nem hogy hozzászólást küldött volna. Tudom, hogy nem érsz rá gyakran, olvastam korábban is. Smile Viszont... rajtad ás rajtunk kívül másik 10 karakter van játékban, akik szintén lapítottak, mint disznó a búzában. Az a másik 10 ember hivatalosan még most is itt van, biztos akad közöttük, aki szívesen játszana. Valamint ennek az oldalnak még mindig van adminisztrátora, tehát nem szűnt meg. Attól, hogy leírtuk a véleményünket, még be lehetne indítani, ha feljönnének a játékosok és írnának. Ilyen téren kicsit szerencsétlen a kialakult klikkesedés, de áthidalható, legalábbis szerintem.

Chris... Azt hiszem sejtem ki vagy... Rolling Eyes Ez az írásod rengeteget elárult. Egy dolgot elmagyaráznál nekem? De most tényleg, komolyan. Miért pattogsz még mindig, amikor már a téma lezárult és (rajtad kívül) mindenki felfogta, amit Chloe írt, és amit mi írtunk. Az előbb úgy láttam, szépen megkért téged, hogy maradj csendben. Ha valóban a barátja vagy, akkor miért feszíted tovább húrt? No, mindenesetre nem kívánok többet hozzáfűzni a dologhoz, nőj fel egy kicsit. Ha megtanultál kulturált ember módjára higgadtan kommunikálni, akkor még egyszer talán beszélünk. Wink
Azért elég vicces, hogy azt képzeled, rajtad kívül senki másnak nem lehet véleménye. Egyetlen szavad sem lehetne Hannah-ra, ugyanis vele ellentétben, a te írásaidnak nincs célja és nem tükröznek semmilyen magyarázatot, véleményt, csak céltalan hőbörgést.
A fentebbi hozzászólásban Piton nemes egyszerűséggel elmagyarázta neked, hogy felesleges a karakter alapján szapulnod őt, mert a személy nem egyenlő a felvett karakterrel. Ezen mit nem lehet megérteni? Továbbá azt is próbálta a tudatodra hozni, hogy nem célszerű ordenáré módon írnod, mert a szidalmaid ilyen módon tárgytalanná válnak és magadat teszed velük nevetségessé.
További hozzászólásodra nem válaszolok, mert elég világosan megkértek rá, hogy a szerepjátékot rendeltetésszerűen használjuk.
Ha nem vetted volna észre: "Ne kezdjetek levélhadjáratba, hanem inkább használjátok ki, hogy van oldal és játszatok, vagy beszélgessetek."
Vissza az elejére Go down
Ginny Weasley
Griffendél hallgató
Griffendél hallgató
Ginny Weasley

Hozzászólások száma : 37
Join date : 2010. Feb. 03.
Age : 31

Társalgó / Chat - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó / Chat   Társalgó / Chat - Page 9 EmptyCsüt. Feb. 25, 2010 10:45 pm

CSak egy kérdés: Játszik egyáltalán valaki is itt????? Shocked Shocked
Vissza az elejére Go down
Casey Gosse LangleyHozzászólások száma : 1
Join date : 2010. May. 22.

Társalgó / Chat - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó / Chat   Társalgó / Chat - Page 9 EmptyVas. Május 23, 2010 6:10 pm

Először is elnézést, hogy beregisztrálok, és máris pofátlankodni merek, hiszen mi közöm hozzá? Aztán másodszor is elnézést; idepofátlankodok és félig-meddig olvasva a történtek végét, beleszólok, pedig mi közöm hozzá? Nem ismerem az előzményeket, nem követtem a beszélgetést, utólag olvastam el ezt-azt... De pár dologra piszok kíváncsi vagyok.

Drága Christopher... (nem, nem ismerlek, nem tudom kivagy, mindenféle személyeskedés nélkül kérdezem a következőt:) tudod mit jelent az a szó a mai világban, hogy "kocka"? Nem, nem azoknak az érett személyeknek a gyűjtőneve, kik élesen, de kulturált formában megmondják a véleményüket, hanem azok az emberek (definíció következik!:), akiknek nincs társasági élete, mert olyan sokat jelent nekik egy számítógépes játék, hogy nem mozdulnak ki a szabadba, fontosabb nekik a játék, mint az emberi kapcsolatok. Ez a kocka. Egy szerepjátékos soha sem kocka! Egy szerepjátékos író, színész - művész.

Bocsássatok meg nekem ezen kirohanásomért. Egyszerűen feldühítenek az ilyen személyek. Christopher, nagyon remélem, magadat nem nevezed "kockának" (a kedvedért: szerepjátékosnak)!
Vissza az elejére Go down
Argus Frics

Argus Frics

Hozzászólások száma : 55
Join date : 2010. Feb. 07.

Társalgó / Chat - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó / Chat   Társalgó / Chat - Page 9 EmptyCsüt. Május 27, 2010 3:43 pm

Smile Ejjha ! Üdvözöllek Smile
Nem hinném , hogy soraidat (melyek igazságot sugároznak ) sokan olvasnák , de nagyon tiszteletreméltó az álláspontod . flower
A többiekről mi a véleményed a chaten olvasottak alapján ? Igazán érdekel .
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Társalgó / Chat - Page 9 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Társalgó / Chat   Társalgó / Chat - Page 9 Empty

Vissza az elejére Go down
 
Társalgó / Chat
Vissza az elejére 
9 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Exmemoriam :: Minden ami OFF :: Társalgó-
Ugrás: