Exmemoriam
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Exmemoriam - Harry Potter RPG
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Új előtörténetek

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Lara Ophelia McKeat
Mardekár hallgató
Mardekár hallgató
Lara Ophelia McKeat

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2010. Feb. 07.

Új előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptySzer. Feb. 10, 2010 8:46 pm

LARA OPHELIA MCKEAT

Teljes név.: Lara Ophelia McKeat

Beceneve.: Oph, Elia

Nem.:nő


Születési hely, idő.: Skócia(Edinburgh) 1980 május 15
Kor.: 15
Faj.: ember,
Vér .: arany

Oldal.: semleges

Család.: Peter James McKeat (Apja)
- Margaret Sanford (Anyja)
Cristopher Ben McKeat (bátyja)

A múlt

(Amikor az az életcélod, hogy szándékosan bosszantsd apádat..)


*Haragosan apámra néztem*
-Jaj ugyan már nem tudom miért csinálod a fesztivált! Csak egy sárc volt.. És az is aranyvérű! *vonogattam a vállam. Nos nem egy volt hanem… hagyjuk.*
-Nem érdekel hány volt és ki! Még egyszer meg ne kapjak olyan levelet az iskola igazgatójától, hogy szemérmetlen viselkedéseséseddel sérted az iskola rendjét! Felőlem azt teszel, amit akarsz de diszkréten. Ezzel anyádat és engemet is szégyenbe hozol. *üvöltötte és lekevert egy hatalmas pofont. A jobb arcom égett a fájdalmotól. Szikrázó szemekkel néztem vissza apámra.*
Rendben megértettem…*az utolsó szót megnyomva

Amíg kicsi voltam minden oké volt. 1980-ban születtem második gyermekként. Apám mindképpen az Ophelia nevet akarta, míg anyám rögtön a Lara nevet adta nekem. Úgy látszik apa és anya hadilábon állt a nevekkel, hiszen a bátyám körül is hosszú vita folyt mégis mi legyen a neve. Az Az Ophelia nevet apám kedvenc drámájából, a Hamletból kaptam. Hát nem aranyos. A hősnő a végén megbolondul és megfullad. Kezdettől fogva az érzelmeim elrejtésre, gőgös királyi viselkedésre, lettem tanítva, és arra hogy a nálunk alacsonyabb rendűeket el kell taposni, és csak a származás számít. (ezt az utóbbi a mai napig is rendszeresen alkalmazom.) Oviba nem jártam. Apám otthon tanítgatott erre-arra (nem, nem gyerekdalokat) mint például: Hogyan viselkedjünk akkor, ha apának fontos vendégei érkeznek vagy Mit csináljunk akkor ha sárvérűvel találkozunk. Hogy mi volt akkor amikor vendégségbe jöttek?

-Nahát milyen édes kislányod van! És milyen bájos! (4 éves koromban)
-Ez lány egyre nagyobb és szebb lesz! Az anyjára hasonlít! (8 éves koromban)
-Milyen szemtelen kis csitri… *a bácsik csóválják a fejüket apám egy pofon kíséretében felküld a szobámban miután megállítottam hogy az egyik bácsi nem is aranyvérű(hehe..) (10 éves)
-Ne merj lejönni a szobádból világos? Vagy ha igen akkor s normális méretű szoknyában és ne kezd ki Mágikus sportok elnökének a fiával! *magyarázza apa. Fenyegetőlég előhúzza a pálcáját.*
-Jaj apa a múltkori egy alkalom volt *bájos mosoly.* -Csak megpróbáltam jobb belátásra bírni… Amúgy szőke? *érdeklődöm (15 éves koromban)

Mint láthatod egészen 10 éves koromig egy bájos, tökéletes, sárvérű utáló kislány.(bájos?)
De meguntam apán zsarnokoskodását mikor elkezdtem serdülni. Egyre szemtelenebb lettem és léptem nyomon gonoszkodni kezdtem mindenkivel. Nem számított hogy kicsoda vagy milyen vérű simán kitörtem a baba nyakát, eltörtem a játékpálcát. Örömöt okozott hogy mást szenvedni látok de az mindenképpen hogy apát bosszanthattam. Mikor már nagyobb lettem (kb egy éve) Rájöttem mivel lehet apát a legjobban bosszantani. A R@banckodással. Főleg ha „összefekszem” fűvel fával. Ha szándékosan olyan ruhákba járok amik sértik az iskola rendjét.

Na de kanyarodjunk egy kicsit vissza. Roxfort előtt az Edinburghi Varázsló Előkészítőbe jártam.Jó tanuló voltam az átlagosnál egy kicsit tehetségesebb. Itt kezdődtek a gonoszkodások. Persze a barátnőimmel soha nem voltam gonosz. Nem sértettem meg őket, nem bántottam őket, mert megtanultam hogy a barátok a legfontosabbak az életben. Viszont azokat akiket utáltam azokat nagyis volt. Volt egy lány, akinek háromszor törtem el a pálcáját különböző módszerekkel.(
Mikor átkerültem Roxfortba nagyon, örültem neki. Itt igaz kevesebb barátot szereztem de azok igaziak. Őket mindig megvédtem bármi is volt velük. Igaz a származás itt számított nálam szóval csak aranyvérű barátaim vannak.

Jellem
Alapjában véve kedves lány lenne ha el nem nyomná magában ezt a pozitív tulajdonságát. Na jó a bátyjával természetesen az. Attól függetlenül, hogy agresszív,(hamar felhúzza magát és aki felhúzta keservesen megbánja legyen arany-fél- vagy sárvérű) öntelt és egoista, nagyon emocionális, érzelemember bonyolult lélekkel megáldva. Büszke az fajta aki mindhalálig küzd bármiért. Tudásszomja határtalan, nemhiába kérte apját gyakran hogy tanítsa meg erre-arra. Viszont az érzelemit soha nem mutatja, ki vagy ha igen, akkor csak azoknak, akik arra érdemeltek. Imád belekötni másokba és ezt az alkalmat mindig kihasználja. Imádja a fiúk agyát húzni a legkülönbözőbb flörtölési módszerekkel és tudja, hogy bármit és bárkit megkaphat .Szeretettel terjeszt pletykákat másról.


Külsőségek

Magasság .: 160 cm
Szemszín .:jáde zöld
Hajszín .:vörösesszőke
Különleges ismertetőjel.: egy páva van a csípőjére tetoválva (mint a hiúság és a szépség jelképeként.)Új előtörténetek - Page 2 Clip_image002_www.kepfeltoltes.hu_


Kinézet .: Gyönyörű vörös haj, telelt ajkak tökéletes alkat. Első benyomásra ez embernek egy angyal jut róla eszébe. Szívesen visel cső farmert vagy miniszoknyát még télen is. A tornacipő és magas sarkú elengedetlen tartozéka a ruhatárának. Vörös haját általában kiengedve viseli, ami szépen körülöleli szív alakú arcát. Ajka mindig cseresznyepiros mindenféle ajakrúzs nélkül is .Bőre krémszínű.
Egészségi állapot.:. egészséges

A tudás

Mugli képzettségek.: gitáron kiválóan játszik, és szintén kiválóan lovagol.
Pálca típusa.: 11 hüvelyk rózsafa főnix tollal. kellemesen rugalmas, átkokhoz és átváltoztatáshoz kiváló. Szintén egy páva van belevésve. Ha jobban megnézi az ember vágtató lovakat is vél felfedezni a vonalak össze vissza kuszaságában
Különlegesség.:, legilimencia amit az apjától tanult..
Vissza az elejére Go down
Harry James Potter
Griffendél hallgató
Griffendél hallgató
Harry James Potter

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2010. Feb. 02.

Új előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptySzer. Feb. 10, 2010 8:52 pm

Elismerésem érdekes előtörténet =)
Elfogadva Smile
Házad egyértelműen Mardekár Smile
Vissza az elejére Go down
https://exmemoriam.hungarianforum.net
Vendég
VendégÚj előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 11, 2010 9:20 pm

RHEIA THALIA SIMONIS

Teljes név.: Rheia Thalia Simonis
Beceneve.: Rhea, Rheli, Thalia, "Twister"
Nem.: nő
Születési hely, idő.: London 1979. 02.18.
Kor.: 16
Faj.: ember
Vér .: fél
Oldal.: semleges
Család.: Apja: Ismeretlen
Anyja: Ismeretlen
Testvérei: ismeretlenek

A múlt

Kopp. Kopp.

Koppannak az esőcseppek az ablakon, de ezt egy tizenegy éves lányt nem érdekli. Fáradhatatlanul rója az elhagyatott osztályteremben a köröket, mint egy mérgezett oroszlán, közben dühösen motyog valamit a "hülye tanárok"-ról. Már megint büntetésben van és ez teljesen kiidegeli. Hiszen ő éppen olvasni szeretett volna, de nem engedték. Most viszont megtorpan, mert az eső kopogásánál, jóval erősebb kopogás hallatszik. Az ajtón nem is próbálkozik, tudja, hogy zárva van. Megfordul az ablak felé és elkerekedett szemekkel kezdi figyelni az ott kopogtató baglyot. Végül pár perces, néma várakozás után még mindig nem tűnik el a bagoly ezért úgy dönt, hogy kinyitja az ablakot. A madár berepül és szemrehányó pillantással méregeti a lányt, hogy az nem engedte be hamarabb és dölyfösen felé nyújtja a kissé ázott levelet. A lány még mindig csodálkozva, leveszi a madár lábáról a levelet és olvasni kezdi. Miután átfutotta a sorokat, még nagyobbra tágulnak a szemei és nem meri elhinni ezt az egészet.
~ Roxfort?? Roxfort?? Mégis mi lehet ez?? Talán tényleg boszorkány vagyok? ~


Hát ettől a pillanattól változott meg az életem. Amikor megtudtam, hogy bizony én boszorkány vagyok. Hogy ez miért ennyire furcsa?

Egy borús este. Átlagos nap, átlagos siető emberekkel, akik valószínűleg a családjukhoz rohannak annyira. Egy árvaház előtt szinte teljes a csend. Nem rég volt takaródó, a gyerekek zsibongása elhalt, ugyanúgy, ahogy az utca forgalma. Hirtelen a semmiből egy halk pukkanással megjelenik egy alak, kezében egy apró, pokrócba tekert dolgot tartva, egy kisbabát. A férfi szomorú szemekkel néz le rá és ad az arcára egy puszit.
- Sajnálom, kicsim, de ez lesz a legjobb neked. - Suttogja és egy levél kíséretében leteszi az ajtó elé, majd becsönget. Még egy pillantást vet a mit sem sejtő kislányra, végül egy újabb pukkanás kíséretében eltűnik, pont akkor, amikor nyílik az árvaház ajtaja és egy középkorú nő tekint le a babára. Felveszi, már nem is csodálkozik, hiszen gyakran talál a küszöbön elhagyatott gyerekeket.

8 évvel később

A barnahajú kislány a szobájában fekszik, az ágyban az igazak álmát aludva, mikor is egy szőrnyű rikácsoló hang kezdi ébresztgetni.
- Rheia gyerünk, kelj fel vár az iskola! - Noszogatja a hang mire ő nyöszörögve fordul a másik oldalára. A nő egy idő után feladja, de amikor a többi gyereket is elküldi az iskolába a kislány is velük van, teljes felszerelésben. Lemaradva a többiektől indul útnak, de ezt a gondviselő nem is csodálja, soha sem barátkozott másokkal. Amikor a lány elér ahhoz a kereszteződéshez ahol jobbra kéne fordulnia, ott balra fordul, így elkerülve az iskolát. Sietős léptekkel halad egy régi antikváriumba, hogy ott üsse el az iskola béli időt, hiszen mindig ezt teszi.

2 évvel később

Soha sem találja a helyét, gyakran tiszteletlen a tanárokkal, nem akar iskolába járni, nem tanul. Mindenki ezt mondja róla, mindenki egy pimasz kislánynak tartja, de ezt egy nap megelégeli. Éppen bent poshad egy értelmetlen órán, amire elrángatta a gondviselője és a tanár valami érthetetlen matematikai példát magyaráz, ami őt cseppett sem érdekli. Ráadásul dühös a tanárra, mert itt tartotta azzal a fenyegetéssel, hogy ki lesz rúgva. Pedig Rheia ezt szeretné... Annyira dühös, hogy hirtelen, égett szag kezd terjengeni az osztályban és a matematika tanárnő haja lángra kap és ő ezt visítva veszi tudomásul. Minden gyerek rémülten nézi egyedül Rheia nem akiből kitör a nevetés, és a nő haja is ugyanolyan lesz, mint régen, mintha mi sem történt volna. Ezért kapott büntetést.

1 évvel később Roxfortban

Milyen furcsa véletlen, hogy egy olyan valaki, akinek fogalma sem volt eddig a varázsvilágból, most hirtelen itt áll, egy csodálatos kastély, csodálatos nagytermében és ámuldozva bámul meg mindent? Van amikor egy álom valóra válik, valamikor, pedig minden széthullik. Most az előbbi áll fent. Ahogy elérnek a nevéhez a lány felkapja a fejét és már megy is a híres Teszlek Süveghez. Mikor ráteszik a fejére, eltűnik alatta, de már hallja is a gondolataiban a süvegnek a gondolatait.
- Na lám... nehéz döntés, hiszen még te sem tartozol sehova. Nem vagy tisztában a tehetségeddel, sem azzal, hogy mégis hova tartozol. - A süveg gondolkozóba esik végül...
- HUGRABUG! - Kiáltja ki a döntését. A lány leugrik a székről és csatlakozik a hugrabugosok asztalához.

2 évvel később

Tökéletesen kezd beilleszkedni, szerzett barátokat, persze az első évben sorozatosan követte el a csínyeket, a szabályszegést, de mostanra komolyabban veszi a tanulást.


Hát ez a múltam. Még mindig nem tudom, hogy pontosan hova is tartozom, de a Roxfort az otthonom és az is marad örökre.Jellem

Nagyon okos, de mindig benne van a szabályok megszegésében. Hirtelen haragú, gyakran kiszökik csak azért, mert ehhez van kedve. Nagyon szereti a könyveket, gyakran szokott olvasni. Szorgalmas és jól tanul, barátságos, nagyhangú.

Külsőségek

Magasság .: 170 cm
Szemszín .: világos kék
Hajszín .: sötét barna
Különleges ismertetőjel.: a szemei és van egy fekete rózsa tetoválása
Kinézet .: magas, karcsú szépnek mondják, általában sötét ruhákat hord és elegánsakat.
Egészségi állapot.: egészséges

A tudás

Mugli képzettségek.: - .
Pálca típusa.: 10 hüvelyk, tiszafa, főnixtoll
Különlegesség.: -
Vissza az elejére Go down
Harry James Potter
Griffendél hallgató
Griffendél hallgató
Harry James Potter

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2010. Feb. 02.

Új előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 11, 2010 9:22 pm

Elfogadva Smile
Házad a Hugrabug =)
Vissza az elejére Go down
https://exmemoriam.hungarianforum.net
Vendég
VendégÚj előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 11, 2010 10:57 pm

ALICE AMARYLLIS HANNIGAN

Teljes név.: Alice Amaryllis Hannigan
Beceneve.: Alice, Ama, Mary, Ryl, Vadmacska
Nem.: Nő
Születési hely, idő.: Oxford, 1978. 07. 19.
Kor.: 17 év
Faj.: ½ részt vérfarkas
Vér .: Arany
Oldal.: Rossz
Család.: - Apa.: Adam Sean Hannigan.: 45 éves.: Halálfaló.: Greyback falkájának tagja
- Anya.: Christina Hannigan.: 41 éves.: Durmstrang egykori bájitaltan professzornője, most pedig beépített ember a minisztériumban.

A múlt

Azt szokták mondani, hogy mielőtt meghalnál lepereg előtted az egész életed. Nos én ezt megerősíthetem, hiszen személyesen is megtapasztaltam a dolgot. Szeretnétek látni, amit én láttam? Nos tessék….

* Oxford, 1978. június. 19. Szombat. Reggel 7:30. Hannigan kastély. Egy fájdalmas sikoltás hasít a levegőbe, ami ha mindenki aludna, egyszerre verné fel a házat, de mivel ez nem így van az emberek, csak összerezzenek egy pillanatra, majd folytatják eddigi teendőiket. A házaspár hálószobájában egy asszony vajúdik már órák óta miközben a férje, messze jár, és sehogy sem lehet értesíteni. Egy szorgos kis házi manó tüsténkedik miközben az asszony, adogatja neki az utasításokat. Pár pillanattal később a nő egy utolsó hatalmas sikollyal hanyatlik a párnáira, a manó, pedig felemel egy apró síró gyermeket. *
- Úrnőmnek kislánya született. Zvinky lemossa a kicsit úrnőmnek - * pattogott a manó és már eltűnt a fürdőszobában a gyermekkel. A nő csak pihegve feküdt az ágyban miközben reménykedett benne, hogy a férje hamarosan hazaér. Pár órával később hangos léptek zaja törte meg a csendet, s kitárult a hálószoba ajtaja*
- Elkéstem - *állapította meg a férfi miközben ellágyult arccal nekitámaszkodott az ajtófélfának és onnan figyelte kedvesét, aki egy zöld takaróba burkolt kisbabát cirógatott éppen. *
- Beszélnünk kell Adam - *suttogta a nő, a férfi, pedig tudta, hogy miről lesz szó *
- Tudom, mit akarsz kedvesem. Én is félek….talán el kellene vinnünk a
Szent Mungo Varázsnyavalya - és Ragálykúráló Ispotályba. Ott kiderítik, hogy örökölte e kórt tőlem - *mondta a férfi mire a nő bólintott…Ezzel néhány évre lezárták a témát, hiszen a vizsgálatokat csak 7 - 8 évesen lehet elvégezni, addig a dolgok nem mutatkoznának meg. A gyermekkorom úgy telt, mint a többi arany vérű varázsló gyereknek. Mondhatni. Édesapám gyakran hosszabb időre elment otthonról, és mindig csak annyit mondott, hogy feladata van, amit teljesítenie kell a Nagyúrnak. 6 – 7 évesen jöttem rá, hogy nagyon fontos dologról lehet szó. Édesanyám ebben az időben tanárokat fogadott mellém, akik megtanítottak írni, olvasni, számolni, zongorázni, és olyan illendő viselkedést tanítottak nekem, ami elvárt minden aranyvérű, jó nevű boszorkánytól és varázslótól. 7 évesen a szüleim úgy döntöttek, hogy ideje megtudni, hogy mi van velem, így elvittek a Szent Mungóba. Órákig tartottak a vizsgálatok mivel a gyógyítók nagyon lelkiismeretesen dolgoztak. Persze, hogy így volt, hiszen a Hannigan név az egyik legismertebb és legrettegettebb a varázsvilágban. A szüleim idegesen várakoztak a folyosón mikor kilépett az egyik gyógyító. *
- Mr és Mrs Hannigan … - *lépett oda hozzájuk. A szüleim egyszerre nyeltek egy hatalmasat. Sejtették, hogy valami baj van. *
- A kislányukban Aliceben felfedeztük a kór jelenlétét, de szerencsére nem teljes egészében - *mondta a gyógyító mire a szüleim, összenéztek, majd újra a beszélő felé fordultak*
- Akik ilyen állapotban vannak azok, úgymond szerencsésebbek, mint az átlag vérfarkasok. Mikor átváltoznak tisztában, vannak azzal, hogy mit csinálnak, tehát tudatuknál vannak. Emellett csak akkor változnak át, ha túlzott hangulatváltozáson esnek át, tehát ha hírtelen felidegesítik magukat vagy át, akarnak változni - *fejezte be a mondanivalóját majd visszajött hozzám, de nekem erről nem mondott semmit. A szüleim úgy ahogy, de megnyugodtak és haza vittek, de ők sem szóltak még semmit. 9 éves koromig féltem tőle, hogy nekem nincsen varázserőm úgy, mint anyáéknak, de rájöttem, hogy tévedtem. Egyik nap éppen olvastam egy könyvet, amiben sötét varázslatok voltak leírva. Mindenféle olyan varázslat, ami az emberek kínzására volt használható. Nem tehetek róla, de már akkor is vonzott a fekete mágia. Bejött egy házimanó egy bögre teával én, pedig azt hittem, hogy nincs varázserőm így a papától elcsórt pálcával, kimondtam rá az egyik kínzó varázslatot. Legnagyobb megdöbbenésemre a varázslat eltalálta a manót és az szűkölve rogyott a padlóra és vonaglani kezdett. Mondanom sem kell, hogy a szüleim felrohantak a szobámba és mikor észrevették a vonagló manót és a kezemben a pálcát, elöntötte őket a büszkeség. Szerintük tökéletes utóduk lehetek, hiszen bennem is megvan az ösztön, hogy az életre nem méltókat pusztítani kell. Ebben az időben apa és anya elkezdett nekem mindenféle varázslatot tanítani, főként olyanokat, amik a fekete mágiában használatosak. Beszéltek nekem arról, hogy a sárvérűek, a félvérek és a vérárulók mind olyanok, akiket ki kell irtani, hogy a Nagyúr hatalomra léphessen. Nekem nagyon is tetszett az elképzelés. Egy tökéletes világ söpredék nélkül. Szorgalmasan tanultam mindent, amit csak lehetett. 11 évesen megkaptam a levelet a Roxfortból, hogy felvételt nyertem. A szüleim büszkék voltak rám, habár először a Durmstrangba akartak íratni. Hogy miért nem így történt? Úgy gondolták, hogy a Roxfortba jobban kellenek a kémek, informátorok és így megkezdhetem a kortársaimmal a tisztogatást. Persze vigyázni kellett, hiszen a vén bolond Dumbledore szemmel tartott mindenkit, így ha szervezkedtünk is, akkor is hatalmas titokban. Számos szövetségre sikerült szert tennem az évek során, akikkel minden módon igyekeztünk végezni a feladatunkat. Ha megtudtunk valami új információt azonnal értesítettük a szüleinket, akik továbbították a dolgokat a kijelölt helyekre. Igyekeztem a tanulmányi eredményeimben kitűnő lenni, hogy ne hozzak szégyent a Hannigan névre. 5. év végén letettem az RBF (Rendes Bűbájos Fokozat) vizsgákat. Mindenből Kiváló lettem, egyedül a mugliismeretből kaptam Várakozáson felülit. Most készülök a RAVASZ (Rémisztően Agyfacsaró Varázstani Szigorlatot) vizsgák letételére, hogy a szüleim teljesen meg legyenek velem elégedve, és hasznos tagja lehessek a csapatunknak. Néha mikor nagyon felhúzom magam, muszáj eljönnöm a kastélyból, mert átváltozom…..Igen. 14 évesen kezdődött a dolog az óta legalább kordában tudom tartani a dolgokat. Szembe kellett néznem a tényekkel, hogy félig vérfarkas vagyok, és erről nem is beszéltem senkinek sem. Ez csak az én és a családom titka, és nem tudnak róla többen. Szerencsére.

* Hát ezt láttam én akkor, amikor majdnem meghaltam apám miatt. Igen miatta, pedig nem akart megölni csak egy éjszaka átváltozott és mikor próbáltam megállítani a pusztítását nekem támadt. Szerencsére akkor megúsztam pár karcolással….és hálát adtam, amiért én nem vagyok ilyen. *Jellem

Alice Amaryllis Hannigan a lány, aki megtestesíti mindazt, ami egy aranyvérű halálfaló palántát jellemez. Mivel aranyvérű és családja igen gazdag, így mindig is lenézte a szegényeket. Gyűlöli a sárvérűeket, a vérárulókat és a gyáva embereket. Úgy véli, hogy ezek csak bemocskolják azt a világot, amiben él, és részt kell vennie a tisztogatásban Voldemort oldalán. Hideg és könyörtelen, ha arra van szükség, de a háztársaival és szövetségeseivel mindig is jól kijött és segítették egymást. Kiváló kém, profi színészi képességekkel így bárkit képes megtéveszteni, ha akar. Ravasz és agyafúrt cselszövő, aki mindig azon van, hogy keresztbe tehessen Potteréknek és előresegítse egy tökéletes világ létrejöttét. Nem is annyira Voldemort inkább annak eszméinek követője. Mindig is azon a véleményen volt, hogy pusztuljanak a gyengék, hogy az erősebbek élhessenek. Utálja a talpnyalókat, főleg akkor, ha azok szájhősködnek, de nem tesznek semmit akkor, amikor szükség lenne rájuk. Kihívó és pimasz, néha kifejezetten pajkos, de nem keverjük össze a kurv@kkal. Nehéz meghódítani, de annak, akinek sikerül odaadó társ lesz a jutalma. Megbízható és szorgalmas, odafigyel a jegyeire és arra, hogy sose hozzon szégyent a családjára. Nem riad vissza az emberöléstől sem, főleg akkor nem, ha valamelyik társát kell védenie.
Külsőségek

Magasság .: 175 cm magas
Szemszín .: Világoskék
Hajszín .: Mézszőke
Különleges ismertetőjel.: Van egy pentagramma tetoválva a csípőjére.
Kinézet .: Magas karcsú, telt idomokkal megáldott lány. Elegáns és kecses a mozgása, első ránézésre megállapítható róla, hogy aranyvérű család tagja. Hosszú méz szőke haja van, amit kedve szerint vagy kiengedve hagy felcsatolja. Szeme színe világos kék, ami a hangulatától függően változik. Általában világos színű ruhákat szokott hordani, de a fekete is igen jól áll rajta. Többnyire szoknyákban és ingekben vagy ujjatlanokban látni, de a sportos viseletet is szereti.
Egészségi állapot.: Félig vérfarkas, de amúgy egészséges

A tudás

Mugli képzettségek.: Mivel aranyvérű, így nem foglalkozik mugli dolgokkal.
Pálca típusa.: 11 és ¾ hüvelyk, Mogyorófa pálca, Sárkányszívizomhúr maggal
Különlegesség.: -
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégÚj előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptyCsüt. Feb. 11, 2010 11:55 pm

Nagyon szép előtöri elfogadva *-*
Házad a MARDEKÁR Smile
Vissza az elejére Go down
Dolores Jane Umbridge
Professzor
Professzor


Hozzászólások száma : 2
Join date : 2010. Feb. 14.

Új előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptyVas. Feb. 14, 2010 1:52 am

DOLORES JANE UMBRIDGE

Teljes név.: Dolores Jane Umbridge
Beceneve.: Dolores
Nem.: nő
Születési hely, idő.: London 1934.december 20-án
Kor.: 61éves
Faj.: ember
Vér .: arany
Oldal.:inkább rossz
Család.:Szülei meghaltak van egy testvére Selwyn aki halálfaló

A múlt
*Dolores 1934-ben láttam meg a napvilágot.Édesanyja nem sokkal a születése után meghalt .Édesapja ezután nem sokkal kilépett az életéből.Nagynénje nevelte fel,aki nagyon szegény volt és nagyon gonosz.Mindig nagyon kegyetlenül bánt vele.Szinte nem telt el úgy nap,hogy ne verte volna meg valamiért.Hol azért mert csúnyának találta a kislányt,hol pedig azért mert koszosnak.Volt egy testvérre,aki idősebb volt,de a nagynénje vele nem tartotta a kapcsolatot így ő is csak már felnőtt korábban találkozott vele.Szülei varázslók voltak,ahogy ő és a testvére is,viszont a nagynénje valami különös oknál fogva nem.Ezt a dühét is a kislányon fejtette ki.A fiatal Dolores nem igazán barátkozott a szomszéd gyerekekkel,akik elég sokat csúfolták.Még nem volt 11éves mikor már kisebb munkákat vállalt el kis boltokban,a megkeresett pénzből főleg ruhát vett.Mániákusan vonzódott bizonyos színekhez.Ha nem dolgozott,vagy nem a nagynénje házát takarította akkor egy a háztól nem messze lévő játszótéren hintázott,vagy a közelben lévő kis tónál a békákat piszkálta.De végül 11éves korábban megkapta a Roxforti levelet,majd saját pénzén megvette az Abszol úton élete első pálcáját,ami szokatlanul rövid volt.A süveg a Mardekár házba osztotta be Dolores-t aki ezek után csak azt a célt tűzte ki maga elé,hogy minél jobb jeggyel végezze el az iskolát.Okosnak bizonyult és ügyesen forgatta a pálcáját.Bár inkább csak az elméleti dolgok érdekelték.Nem igazán barátkozott más házak diákjaival,inkább csak a Mardekár tanulóival ápolt jó viszonyt,bár ott se nagyon akadt igazán jó barátja.Már majdnem elvégezte az iskolát,mikor hírt kapott,hogy nagynénjét valaki vagy valakik meggyilkolták.Ekkor megkönnyebbült és még jobban vágyott az elismerésre a kitűnő osztályzatra.Sikeres vizsgái letétele után szinte egyből munkát kapott a Minisztériumba,ahol először csak kisebb feladatokat látott el,majd az évek múlásával egyre több és több dolgot bíztak rá.Kitűnt és nem csak a rózsaszín öltözködésével.Mindig előre haladt.Végül államtitkár és Wizengamot egyik bírája.Maga is részt vett abban a törvényrendelet készítésében,miszerint,hogy a vérfarkasok nem kaphassanak munkát.Majd a Minisztérium jelölte ki őt,hogy menjen Roxfort-ba és ellenőrizze a dolgokat,mint főinspektor.Jellem
Törtető, akaratos s sokszor az erőszaktól sem riad vissza. Mindig a fennálló rendszer legodaadóbb szolgálója, elvektől és meggyőződéstől függetlenül. Ami a miniszter mond,az neki a szent írás.Legjobban akkor érzi magát, ha másokat gyötörhet.Inkább az elméleti oktatásban hisz.Nem szereti a gyerekeket és a nem emberi lényeket sem.Szeret minél nagyobb büntetés kiszabni rájuk.A kinézete amúgy nem ezt mutatja,de belülről romlott.


Külsőségek

Magasság .:160 cm
Szemszín .:kék
Hajszín .:barna
Különleges ismertetőjel.: Alacsony és kövér
Kinézet .: Kicsi,kővér és békaszerű.Rózsaszín ruhát hord, hozzá egy ízléstelen masnit visel egérszínű hajában. Hangja kislányosan affektáló amely éles ellentétben áll külső megjelenésével.
Egészségi állapot.:Egészséges

A tudás

Mugli képzettségek.:nincs
Pálca típusa.: nagyon kicsi pálcája van de körülbelül 4hüvely
Különlegesség.: Patrónusa hosszú szörű macska
Vissza az elejére Go down
Harry James Potter
Griffendél hallgató
Griffendél hallgató
Harry James Potter

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2010. Feb. 02.

Új előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptyVas. Feb. 14, 2010 2:06 am

Bár tudom, hogy ezzel magam alatt vágom a fát, de Elfogadom Smile
Üdv az oldalon Smile
Vissza az elejére Go down
https://exmemoriam.hungarianforum.net
Vendég
VendégÚj előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptyVas. Feb. 14, 2010 11:34 am

SYBILL PATRICIA TRELAWNEY

Teljes név.: Sybill Patricia Trelawney
Beceneve.: Sybill, Syb
Nem.: Nő
Születési hely, idő.: London, idő ismeretlen
Kor.: Ismeretlen, de az 50 – es éveinek végén, a 60 – as éveinek elején járhat.
Faj.: Ember
Vér .: Arany
Oldal.: Jó
Család.: - Sybill a köztiszteletben álló Cassandra Trelawney látnok ükunokája. Szülei ismeretlenek, testvérei nincsenek.

A múlt

Nos Sybill gyermekkoráról nem sokat tudunk meg, múltját homály fedi. Egyetlen kis apró részlet világos vele kapcsolatban, mégpedig az, hogy mindig is érdekelte a jóslás, példaképe üknagymamája Cassandra Trelawney volt. A legközelebbi dolog, ami kiderült vele kapcsolatban az - az, hogy 1979-ben jelentkezett professzornak a Roxfortba. Az állásinterjú Albus Dumbledore igazgatóval a Szárnyas Vadkan fogadóban zajlódott le. Dumbledore professzor ebben az időben hajlott arra, hogy mivel a jóslástan egy eléggé ködös tantárgy tele feltételezésekkel és találgatásokkal, így nem szükséges azt tanítani ezért be akarta szüntetni. Döntése az után változott meg, hogy tudomására jutott, hogy Sybill a híres Cassandra Trelawney utódja. Dumbledore úgy döntött, hogy próbára teszi a nőt és jósoltat vele, ahol is a nő kudarcot vallott. Dumbledore már éppen indulni készült és már lépett volna ki a fogadóból mikor is megtörtént a hihetetlennek hitt esemény. Trelawney transzba esett és elmondta élete első igaz jövendölését. Az igazgató erre azonnal felvette tanárnak Trelawney-t, hogy szemmel tarthassa, és megóvhassa Voldemorttól. Sybill első találkozása Harryvel és barátaival 3. éves korukban történt meg mikor is azok elkezdték jóslástan tanulmányaikat. A barátok alapvetően csalónak tartják tanárukat, amivel néhány tanár is egyetért. McGalagony professzor szerint Trelawney szavahihetősége a jövendölésben alá van ásva azzal a szokásával, hogy minden évben megjövendöli egy diákja halálát. Ezek a jövendölések eddig még nem jöttek be. Voltak azonban apró jóslatai is, amik viszont valóra váltak, lásd Neville és a teáscsészék esete, az, hogy megjósolta, hogy valaki örökre eltávozik majd közülük nem sokkal később, pedig Hermione befejezte a tantárgy tanulását. Továbbá ott volt a jóslat, amit Lavender Brownnak mondott, hogy amitől a legjobban fél az október tizenhatodikán, pénteken következik be. Október 17. – én Lavander levelet kapott, hogy a kisnyula meghalt. Abban az évben mikor Harry és barátai 5. évesek megjelenik az iskolában Dolores Jane Umbridge, akit a minisztérium küldött, hogy felügyelje, mi folyik az iskolában, ezen kívül a nő SVK tanár is lesz. Az újonnan kinevezett főinspektor, próbára teszi a jóslástan professzort, ami a látót heves aggályokba és paranoiába kergeti. Umbridge emiatt csalónak ítéli meg, és kirúgja.
Mikor ez Dumbledore tudomására jut azonnal intézkedik és megengedi neki (sőt, valójában igen fontosnak tartja), hogy a Roxfortban maradjon. A konfliktusokat elkerülendő új tanárnak, felveszi a népéből száműzött kentaurt, Firenzét. Umbridge távozásával Trelawney újra taníthat, ám osztoznia kell a tantárgyon a kentaurral, akire őrjítően féltékeny. Voldemort az ötödik évben tesz rá egy kísérletet, hogy a Rejtély - és Misztériumügyi Főosztályról megszerezze Trelawney jóslatának egy másolatát, de nem jár sikerrel: a jóslat másolata megsemmisül.


Jellem

Sybill Trelawney milyen ember? Nos lássuk csak. Bár Sybill a híres és világszerte tisztelt Cassandra Trelawney látnok ükunokája, azt kell, hogy mondjam egyáltalán nem sikerült örökölnie üknagymamája tehetségét, éppen ellenkezőleg. Ennek köszönhetően sokszor hamis jóslatokat kénytelen kitalálni, de egyáltalán nem rosszindulatú ember. Trelawneyt diákjai és kollégái kissé bogarasnak tartják. Minden diákjának szörnyűségeket jósol, emiatt nagyon sokan nem kedvelik a tanárnőt. Rettentő babonás egy nő, ami néha kifejezetten bosszantó, hiszen ezeket a hiedelmeit gyakran megosztja másokkal is és ezzel az agyukra, megy. Nagyon érzékeny lélek, aki könnyen megsértődik, hamar meg lehet őt bántani.
Főleg az fáj neki, ha valaki kétségbe meri vonni a képességeit. Mindig folytott hangon beszél, mintha temetésen lenne. Eléggé makacs természet. Mindemellett úgy gondolom azt is érdemes róla megemlíteni, hogy a tanárnő titokban alkoholista, méghozzá sherry párti a szentem.

Külsőségek

Magasság .: 163 cm
Szemszín .: Barna
Hajszín .: Barna
Különleges ismertetőjel.: Hatalmas kerek szemüveg, rengeteg karperec és nyaklánc ezen kívül állandóan köpenyt és sálat visel.
Kinézet .: Trelawney professzor…nos, hogy is mondjam….eléggé egyedien öltözködik. Igen ez a helyes kifejezés illetve az extravagáns. Első találkozáskor az ember véleménye az, hogy a nő csukott szemekkel öltözött fel, pedig ez nem így van, hanem Sybill ezt a stílust szokta meg. A ruhája érdekes színű, a zöld valamelyik árnyalata lehet, amely tele van pakolva apró kis díszekkel, melyek hol fényes, hol rikító színben díszelegnek. Haja kócos, göndör tincsekben omlik a vállára. Megjelenését hatalmas kerek szemüvege teszi még egyedibbé. Sokan azt mondják, hogy hasonlít egy szitakötőre. Nos van benne valami… Erős sherry illata van, ami keveredik a magára fújt több üveg parfümmel.
Egészségi állapot.: Hát elméletileg egészséges, gyakorlatilag viszont szemproblémái vannak emellett, bár ezt senki sem mondja ki, mert hallgatni arany, de a tanárnő egy kissé alkoholista.

A tudás

Mugli képzettségek.: -
Pálca típusa.: 9 és fél hüvelykes, tölgyfapálca, kentaur farok szőr maggal
Különlegesség.: -
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégÚj előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 EmptyVas. Feb. 14, 2010 1:05 pm

Elfogadva! Smile Üdv az oldalon
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Új előtörténetek - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Új előtörténetek   Új előtörténetek - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down
 
Új előtörténetek
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Exmemoriam :: Karakterek :: Karakteralkotás-
Ugrás: